Lašiša migdoline plutele


Energetinė vertė visoje porcijoje 425 Kcal

Reikės:
200 g šviežios lašišos
10 vnt. migdolų riešutų (kapotų)
šaukšto miltų
kiaušinio plakinio
druskos
piprų
citrinos sulčių

100 g šparaginių pupelių (naudojau šaldytas)
60 g brokolių
6 vyšninių pomidrų

Gaminimas:
Lašišą  pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome druska ir pipirais. Lengvai apvoliojome miltuose. Tada apvoliojame kiaušinio plakinyje lašišos šonus ir viršų. Viršų apiberiame migdolais. Dedame į kepimo indą ir kepame 20 min, 180 laipsnių orkaitėje. 

Šparagines pupeles ir brokolius užpilame verdančiu vandeniu. Palaikome 5 min. Tada nusausiname. Dedame į kepimo indą, pabarstome drsuka ir pipirais ir pašauname orkaitėn, šale lašišos, 7 minutėms. 

Iškepusias daržoves dedame į lėkštę. Ant viršaus pridedame pomidriukų ketvirčių, dedame lašišą, ir ant viršaus dar užspaudžiame citrinos sultimis. 

Patiekiau su tzatziki padažu (+ 22 kcal viename šaukšte).

Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą