~30 vnt. sausainukų reikės:
~30 szt. ciasteczek potrzebujemy:
Rozgrzać piekarnik do 160 C. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zrobić nieduże kulki i umieścić je na blasze z papierem do pieczenia (do uformowania użyłam miarki do kawy). Piec przez 20-25 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
2 kiaušinių baltymų (kamabrio temperatūros)
2 v.š. medaus
1/4 a.š. druskos
Nutarkuota citrinos žievelė
1 a.š. vinilės ekstrakto
500 ml (2 stiklinės) kokoso drožlių
2 v.š. medaus
1/4 a.š. druskos
Nutarkuota citrinos žievelė
1 a.š. vinilės ekstrakto
500 ml (2 stiklinės) kokoso drožlių
100 ml maltų riešutų
Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių. Dideliame inde viską labai gerai sumaišome. Kepimo skardą išklojam kepimo popieriumi, formuojam gražius kamuoliukus (aš pasinaudojau kavos samteliu, kaip formele) ir patalpinam ant kepimo skardos. Kepame apie 20-25 min arba kol gražiai paruduos. Prieš patiekiant atvėsinti.
Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių. Dideliame inde viską labai gerai sumaišome. Kepimo skardą išklojam kepimo popieriumi, formuojam gražius kamuoliukus (aš pasinaudojau kavos samteliu, kaip formele) ir patalpinam ant kepimo skardos. Kepame apie 20-25 min arba kol gražiai paruduos. Prieš patiekiant atvėsinti.
~30 szt. ciasteczek potrzebujemy:
2 białka z jajka (w temperaturze pokojowej)
2 łyżki miodu
1/4 łyżeczki soli
skórka otarta z cytryny
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
500 ml (2 szklanki) wiórków kokosowych
2 łyżki miodu
1/4 łyżeczki soli
skórka otarta z cytryny
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
500 ml (2 szklanki) wiórków kokosowych
100 ml mielonych orzechów
Wykonanie:
Wykonanie:
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą