2 porcijoms reikės:
16 grybų galvų (naudojau pievagrybius)
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
3 šaukštų maltų džiuvėsėlių
1 svogūno, smulkiai pjaustyto
2 česnako skiltelių, smulkiai pjaustytų
1 čili pipiro, smulkiai pjaustyto
sauja petražolių, kapotų
250 g kiaulienos faršo
3 pomidorų, be odelės, smulkiai pjaustytų
druskos, pipirų
Gaminame:
Iš pievagrybių galvų pašalinkite kotus. Tada juos aptepkite iš išorės druskos ir aliejaus mišiniu. Visus likusius ingridientus sumaišykite rankomis kol taps vientisa mase. Gauta faršo mase užpildykite pievagrybių galvas su 1 cm išsikišimu. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje, 30 minučių (kol faršo viršus bus auksinis). Skanaus!
[Eng]
Stuffed mushrooms
2 serves:
16 mushrooms
3 tbsp olive oil
3 tbsp breadcrumbs
1 onion, finely chopped
2 garlic cloves, finely chopped
1 red chilli, finely chopped
handful of fresh flat-leaf parsley, chopped
250 g minced pork
3 fresh tomatoes, finely chopped
salt, pepper
Remove the stalks from the mushrooms and discard, then brush the mushrooms with the olive oil and salt.
Put the rest of the ingridiens in a mixing bowl and combine well with your hands to from a rough paste. Stuff the cup of each mushrooms with a 1 cm layer of the paste.
Cook mushrooms in 200 C for 30 minutes, or until golden brown and the minced is cooked.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą