Krekerių tortas



Kai pirmą kartą paragavau šio, anytos gaminto,  torto - nesupratau ar čia skanu ar ne... Antras, trečias kasnis ir jis pavergė mano širdį. Tai sūrus tortas, kuris neabejotinai patiks visiems vyrams. Tortas kuo puikiausiai tinka prie alaus!!! Taip jis nuodėmingai kaloringas, bet kadangi šiandien Naujų metų išvakarės ir bus tiek judesio, kad tikrai visas kolorijas išjudėsim. Vieną kartą per metus galima pasiduoti ir šiai nuodėmiai.... mmm..... 


Su Naujais - 2014 metais!


Jums reikės:
300 g krekerių
2 indukų tuno aliejuje
3 kitai virtų kiaušinių
4 smulkintų, keptų svogūnų
12 šaukštų majonezo
50 g sūrio

Gaminimas:


15 krekerių išdėlioti kvadratinėje formoje. 

2 indeliai gerai nusausinto tuno, aliejuje.

Vėl išdėlioti krekerius ir ant viršaus 4 šaukštukus majonezo.

Ant majonezo užtarkuoti 3 kietai virtus kiaušinius.

Vėl išdėlioti krekerius.

Dėti 4 smulkintus, keptus svogūnus su šiek tiek druskos bei cukraus.

Vėl išdėlioti krekerius bei 4 šaukštus majonezo.

Užtarkuoti olandiško sūrio ir vėl uždėlioti krekerius.

Tuomet viršų vėl užtepti majonezu, kadangi šiandien šventinė diena, tai beruošiant viršų sugalvojau dedikuoti dar 2014 metams :) Kad būtų riebūs viskame kame! Pyragą palaikyti 2-3 valandas šaldytuve ir galima tiekti, bet pats skaniausias po 24h. SKANAUS!!!

2 komentarai:

  1. Nu įdomus variantas tikrai. O kaip po to jį eina valgyt - su šakute? suminkštėja?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tortą paprasčiausiai pjaustau kvadrato formos gabalėliais ir valgau šakute, nes kuo puikiausiai suminkštėja. Bet man kartais patinka ir šviežias, dar visas traškantis :)

      Panaikinti